söndag 5 augusti 2007

Världens otrevligaste människa

Nu har vi ätit midsommarlunch i Skärgåden och jag mår väldigt väldigt bra. Jag måste ändå få berätta om våra båtgrannar, han råkar nämligen vara världens otrevligaste människa. För er som inte har båt kan jag berätta att det anses lite fult att lägga sig brevid en annan båt som man inte känner. Även om det anses lite fult så brukar man i alla fall hjälpa till och försöka behålla grannsämjan. Till historen angående konversationen nedan så kan tilläggas att avståndet till båten brevid är ungefär 20 meter.
Vi kommer alltså för att lägga till i vår favvoritvik. Båten som ligger där, som i framtiden kallas för idioten, hade spänt upp sin jolle över hela viken i tron att han skulle kunna ha hela viken för sig själv på midsommarafton.
Jag: Skulle ni kunna flytta er Jolle
Idioten: Va fan tror du jag har spänt upp den så för, jag har inte legat här ett helt dygn för att ni ska komma och lägga er brevid.
Jag: Är du allvarlig?
Idioten: Jag har kompisar (pluralis) som kommer. Du har ju fan hjärnsläpp.
(Idioten flyttar sin Jolle)
Jag: Vad otrevlig du är.
Idioten: Du, jag har inte börjat vara otrevlig än.
Så kan det vara, vi ligger nu här med idioten i alla fall, det är hans båt som är den andra på bilden,alltså den diarrégulfärgade. Ska bli mysigt att grilla på klipporna med honom ikväll. Glad midsommar allihopa!

Inga kommentarer: