söndag 5 augusti 2007

Bästa tant idiot

Idag ville jag göra frun glad, så det vart en dag av shopping. Vi började med lite "normal" shopping för att liksom värma upp. En liten tur till Nacka forum. Vi ökade sedan och åkte till Erlandssons brygga, där vi skulle inhandla små strumpor till våra fendertar på båten så det inte gnisslar så INNI HELVETE! Nu var det tyvärr så att strumporna kostade ungefär 1 månadslön så vi sket i det.
Nu skruvade vi ytterligare upp shoppningen, iväg till IKEA (Jag får små darrningar av att bara skriva ordet). Där hittade vi i alla fall massa roliga grejjer för en gång skull. En plafondvägg helt i bambu, det ni, perfekt som insynsskydd runt nya badet. Dessutom hittade jag mycket fula mattor som jag själv ska sy fendertstrumpor av, mycket snyggare och billigare än dumma Erlandssons. 19 spänn kostade mattorna. Sedan blev det fika med kära kompisar vid vattnet, och sedan en tur förbi bolaget. Var FAN är mit internetvin, jag vill aldrig mer åka till det där stället!!!
Imorgon kommer världens fulaste bror hit tillsammans med 3 galna ungar, en mor och en far och sedan blir det fördelsedagsmiddag. Då tappar jag bort rätten att kalla frun för tant, som jag besitter 4 dagar per år.
Oj, just det, anledningen till att jag började skriva idag var ju INTE för att berätta om min dag, utan om en jävla surfitta till kärring på IKEA som klev mig på foten och sedan stirrade maniskt på mig för att insinuera att det var mitt fel. Att min fot liksom smygit sig in under hennes. Om du läser dätta, bästa surfitta så hoppas jag att du får en dålig dag och att din mans blindhet plötsligt läks så att han ser vilken ful jävel han är gift med.

Inga kommentarer: