måndag 9 augusti 2010

Sol igen!

Idag vaknade vi återigen till en dag av sol. Av någon anledning så hade vattnet bestämt sig för det märkliga faktum att översvämma hela stranden. Det var vatten överallt, det fanns helt enkelt ingen strand, och följdaktligen inga solstolar.

Jag lade milfen i en hängmatta och satte mig i en skön plaststol och läste i det underbara solskenet. Vi badade lite, och så småningom drog sig vattnet tillbaka. Det blev en god lunch med någon Fillipinsk speciallitet, kött och kyckling i sås, gott.

Vi tog en tidig reträtt till rummets härliga AC, och preppade för en promenad. Hittade en ny marknad där man kunde köpa skaldjur levande för bra pris, ta med dem till valfri resturang och få dem tillagade. Vi valde bort det och gick mot vår grekiska resturang för att äta Tzatsiki. Tyvärr var det fullt, så vi gick till en japansk resturang och åt Sushi. Tog faktiskt en karaff Saké till det, vilket passar fantastiskt ihop med den salta Sushismaken.

Nu är vi hemma igen, det är märkligt vad mysigt det kan vara att bara ligga och slappa på ett hotellrum med sin soulmate, semester tror jag är ordet jag söker, total avslappning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det fullmåne på natten? Då kan de bli konstiga magnetiska dragningr i havet.