torsdag 12 augusti 2010

Midldag

Japp, en promenad bort till en Grillresturang. Jag tog revbensspjäll som vart helt ok. Milfen tog en kycklingrätt med falsk marknadsföring vad gällde de dippsåser som skulle höra till. Personalen fick några skopor och fattade till slut och bjöd på en äcklig mangoglass. Men det var mysigt, vi satt på stranden med levande ljus, romantiskt som attan.

På hemvägen var det någon Gahn Wannabie som hade drait upp sin lasermaskin som försökte göra alla på stranden blinda. Hur som, när vi kom hem till rummet hade det som inte fick hända hänt. En spindel hade haft fräckheten att fånga något smaskens att äta. Inget konstigt i det. Till historien hör att jag var lite av en hjälte för ungefär en vecka sedan och köpte öronproppar till milfen så hon skulle slippa snarkandet.

Vad händer, jo, spindeln fångar smaskens och sätter sig på en av öronpropparna för att mumsa i sig bytet. Jag får ta papper och ha ihjäl den för tillfället glada spindeln genom att mosa den, och såklart kasta öronproppen. Hur stora är oddsen för att en spindel väljer just den ytan att sitta på?

Nu är det fest i byn, för nu har vi öppnat en flaska vin till säsongsavslutningen av "House", de e kärlek!

Inga kommentarer: