onsdag 11 augusti 2010

Fan!

4-3, man ska inte spela på dagtid har jag förstått. Vi drog iväg vid 10 i morse, åkte faktiskt moppe till Pukastranden. När vi kom fram började det regna lite... efter 1 minut så öppnade sig himlen för ett rejält åskväder. Spela roll, vi hoppade in på en resturang och tog en öl och käkade en riktigt god räksoppa som dessutom innehöll rikligt med görnsaker och ris.

På resturangen jobbar Jon-Jon, han har en båt, det är nog inte hans, men han kör den om man vill. Så imorgon ska vi åka iväg med honom om vädret är ok. Han kör oss runt ön, vi ska fiska lite och snorkla lite. Man tar med en kasse bira om man vill. 1500 ska han ha för kalaset, det är ungefär 220 svenska pesetas. Då får vi åka i en båt för 12 personer själva i 3-4 timmar, så det slår vi till på. Har man tur får man en speciell fisk på kroken, den filéar han och lägger en speciellt koreansk sås på och så äter man den rå tydligen.

Nu är det lite slappa på hotellet, dom var precis här med en ny TV till rummet, milfen var lite orolig att alla 1 miljon kanalerna skulle bytt plats, men dom var tydligen på samma platser som förut.

Ikväll bär det av in till stora staden igen, stor risk att det blir grekisk resturang igen. Har också bokat flygbiljetten till Manilla idag, hoppas det inte kommer någon tyfon. Sa också till i receptionen att vi stannar tiden fullt ut här på White house, kan verkligen rekomenderas. Vi har suttit och skrattat åt bilder på nätet på hotell som vi sett i verkligheten, bland annat Lazy dog, ser ut som Hilton på nätet, trevlig peronal, men... Jaja, detta om detta, White house är ett av de mest prisvärda hotell jag bott på under en semester.

SKÅL!

Inga kommentarer: