fredag 27 november 2009

Läskiga sjukdommar i det här landet!

Saxat från Nationalencyklopedin:

Skrevröta [Skrevf-Rhöta] - Rötus Skrevus Vulgaris på Latin; Sjukdom som åsamkar bäraren extrem smärta och näradödenupplevelse.

Skrevrötan uppkommer av att det icke ont anande offret, ofta under stor initial glädje och munterhet, hoppar i vågor i asiatiska länder. Våghoppandet för in sand i offrets badbyxor som därigenom avlägsnar all hud i närheten av skrotum.

Några vanligt förekommande frågor;
Gör Skrevröta ont?
Skrevrötan brukar oftas beskrivas på den 10-gradig smärtskalan som en stark tolva. De drabbade hävdar att det är som att ha Thore Skogman på uppåt-tjack med en 380 volts 3-fas slipmaskin mellan benen.

Är Skrevrötan farlig?
1972 fick amerikanen Steve Earl Johonson den alvarligare formen av Skrevröta (Skrevus Rötus Galoppigus). Båda hans ben lossnade mitt i ett våghopp utanför Malaysias kust, varvid han förblödde under extrema smärtor i standbrynet. Skrevröta skall betraktas som mycket allvarligt.

Vad gör Världssamfundet för att stävja utvecklingen av skrevrötan?
WHO har placerat Skrevrötan på samma lista som HIV, Ebola och Gula Febern. En lokal pandomi har nyligen utbrutit på ett hotellrum i Kata Beach, Thailand, och samfundet har satt hela Thailand i Karantän i hopp om att stävja smittspridningen.

Kan sjukdomsföloppet mildras?
Det finns bara ett botemedel, och det är en rosa burk med puder på Seven Eleven som kostar 1,50 SEK, detta skall appliceras ymnigt i området under pungen och mellan de drabbade låren.

Som sagt... läskiga saker, stackars jävlar som råkar ut för detta!!!!

Inga kommentarer: