måndag 16 november 2009

Cykelpumpsmannen

Vi vet alla vem diselmannen är, det är han som lägger en skrynklig tjuga i framfickan på byxorna och häller en dunk disel i halsen på dig och sen dänger dunken i huvet när du varit ute och festat på natten.

Nu är det så att jag och sötberten är i Thailand på semester, här finns inte diselmannen, här finns hans elaka djävel till storebror, cykelpumpsmannen. I samma sekund som man somnat, eller rättare sagt, så fort man är ouppmärksam, eftersom detta även sker på dagtid är han där. Han för obemärkt upp en tryckluftsdriven cykelpump i stolgången och drar på för fulla hus.

Pumpen är gissningsvis inställd på "traktordäck", för det går med en rasande fart att fylla ändtarmen med luft. Sedan står han där och flinar, likt en liten jävul när man säger till söta frun för gång nummer 10 på dan; "Jag måste nog gå på toa". Man VET att det bara är prutt, men cykelpumpsmannen har sett till att det är en sån där prutt man ogärna pruttar ut med byxorna på, en så kalla "blöt jävel".

Det är ett underbart land, Thailand, om dom bara kunde göra sig av med mannen med cykelpumpen, det var kul de första 20 gångerna, men från och med gång nummer 21 och frammåt har själva humorinslaget börjat avta, ikväll ska jag lura honom på hans garv. Ikväll ska jag kombinera nytta med nöje!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är makalös! Att du inte är äkta makalös är ett under.