tisdag 1 februari 2011

Trylord

Varje morgon hämtar en vänlig man upp mig. Han heter Trylord, alltså härskaren över alla försök. Kan ni tänka er hur möket man måste försöka innan man faktiskt HÄRSKAR över alla försök, då är man trägen ska ni veta. Trylords vassaste sida är nog inte engelska, men han kan köra bil.

Han har en Golf som förmodligen är en prototyp tillverkad i tyskland någon gång mellan första och andra världskriget. Trylord är VÄLDIGT stolt över sin bil, jag tror han tvättar den vare dag. Det finns ingen Radio i bilen, man ser att den brivit utsliten på ett mycket bryskt och otrevligt sätt. Det finns två olika startspärrar, en elektronisk, och ett extra lås. Växelspaken är fastlåst med ytterligare ett lås, och ett extra rattlås, sådant där som SAAB-ägare brukar ha, och så det vanliga låset så klart.

Trylord är en god värd där när vi sitter i bilen, han skojjar och skämtar, och jag förstår inte ett ord, men brukar lyckas skratta på de rätta ställena, för han ger inte upp, han är TRYLORD, mästare över alla försök, och man ske inte ge upp när man försöker lära Cata förstå Aafricaan.

Inga kommentarer: