tisdag 8 april 2008

A night out

Jorå serni, vi har inte legat på latsidan, det är bara det att telefonbildsöverföringsmekanismen har varit lite bråkig. Igår värmde vi upp med att kolla F1 som vi laddat ner, och det var något glas vin också. Sen gick vi på en RIKTIG seafood resturang, inget jäkla Sturehof socialbidragsställe. Var de bästa ostron jag ätit i hela mitt liv, och gott vin till också.

Efter det kändes det ju synd att sluta kvällen, så det blev en tur till Jazzklubben, med tillhörande cigarr och congac, satt som en smäck.

Efter det irrade vi runt på lite olika barer och sov som små bäbisar hela natten. Nu ska vi åka till resturangen som enligt egen utsago uppfan MaiThai, en drink som ska vara skitgod tydligen. Just det, till lunch åt vi på en resturang som hette "Fire in Brasil - All you can eat meat". Detta innebar förutom en fantastisk salladsbuffé att det gick omkring resvitörer med 12 sorters grillat kött och la upp på tallriken... hela tiden. Jäkligt gott, men som med allt i det här landet som involverar mat så avslutades hela måltiden med en intensiv "Jag åt för mycket"-känsla.

Inga kommentarer: