fredag 29 januari 2010

En sann hjälte!


På tal om den här artikeln.
-
Det är inte ofta jag bli gripen, tagen och upprörd. Eller förresten, det blir jag väldigt ofta, men ändå, det är sällan jag får tårar i ögonen av beundran för någon, men Maria Lundin förtjänar stående ovationer från alla hon möter resten av sitt liv. Maria - respekt!
-
Nu till den andra sidan i den här artikeln; Pappan.
"Han svarade att han slog sin fru och sina barn så mycket han ville."
"55-åringen dömdes till fängelse i fyra månader och 12 000 kronor i skadestånd till sonen.
Eftersom han suttit häktad så länge har han bara ett par veckor kvar av straffet."
-
Pappan är helt klart etta på den stora utelistan, pappan borde avrättas, men den domare och de nämndemän som dömmer detta AS till 4 månaders fängelse? FYRA MÅNADER??? FÖR ATT HA SLAGIT ETT HJÄLPLÖST BARN, dessutom OFFENTLIGT och därmed medgett att han inför andra människor tycker sig ha RÄTT att göra det! Ni kunde lika gärna varit med och misshandlat den och alla andra barn som dagligen utsetts för samma typ av övergrepp, för de enda ni gör är att sänder ut signalen; "Det är inte så bra att misshandla sina barn, men så himla farligt är det ju inte ändå. Så, FY på dig, gör inte så igen, i alla fall inte mitt i tunnelbanan så det finns massa vittnen, förutom frun då, men henne kan du väll klappa till så hon håller käften".
-
Igen, Maria, tack för att sådana som du finns!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, han borde ha piskats en smula så att han inte kunde stå längre!

Har förresten tyckt att Anders i Robinson har många likheter, både till kropp och sinne, med herr Torkel. Riktigt tydligt blev det i ett av de senare avsnitten då Anders lackade ur och svor, "jävla fittspel".

/Ulfang