lördag 2 januari 2010

Jägare

Jag avskyr att generalisera... eller vänta förresten, jag ÄSLKAR att generalisera. Så, låt oss nu en gång för alla konstatera att alla som är ute på Varg-jakten som pågår är dumma i huvet. Sätt er i er lappkåta och spela på banjon med era två högertummar och drick er hembrända methanol så ni blir blinda, ju fortare desto bättre. Vi har äntligen fått upp vargstammen till en två-siffrig nivå så skall en massa renknuffare ut och skjuta ihjäl dessa magnifika djur.

Människan i ett nötskal, jägarna hävdar alltid att dom är sådana naturmänniskor som värnar om naturen, sedan drar 20.000 av dem ut på blodtörstig lustmördarjakt på de få vargar vi har kvar, bara för att dom inte ska käka upp älgar och rådjur som samma jägare ska ut och mörda till sommaren. FY FAN säger jag!

Det finns värre hot än den så kallade globala uppvärmingen, när vi avsiktligen utrotar arter för våran egen vinnings skull, bara baserat på en hög med efterblivna testosteron-stinna medelålders galtar som "Ska vara nära naturen". Hitler tyckte också att själva dödandet var roligt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland har du så bra kommentarer så jag blir rörd och skyltar med mitt namn. Du tycker precis som jag. Det är inte klokt någonting. 12.000 jägare ut och skjuta 25 vargar. ?????????????? Vem har bestämt???????????? Och hur vet de i Värmland hur många de sköt i Dalarna precis samtidigt. Man vill gråta. Kram till dig från morset

Anonym sa...

Heja dej, jag håller med. Dom sköt typ alla lovliga vargar första dagen. Undrar hur många som har laddat i månader för Vargjakten som nöjer sig med en ynka dag i skogen och ingen varg? Undrar hur många vargar som kommer tjuvjägas?

Att Spanien har fler vargar än oss det är fan pinsamt. Är ju liiite fler människor per kvadratkilometer i Spanien. men dom klarar att bo med vargarna.
/Ramborg

Anonym sa...

Håller också med. Först ger vi de i Norrland en massa bidrag för att de ska kunna ha sina tamdjur trots att klimatet är olämpligt och de istället borde ägna sig åt något mer produktivet. Sedan kommer de och gnäller om att rovdjuren äter upp deras bidrags-får/renar/kor etc etc. Och så får de ännu mer bidrag för de rivna djuren. Sedan kommer de och har mage och gnäller på att det är för mycket varg trots att det bara finns ynka 200. Tar därefter ut sjukbidrag för att ha tid att jaga varg. FY FAN!

/U

Anonym sa...

den globala uppvärmningen har inte värmt upp jorden på 9 år nu så detta är nog värre =)