torsdag 3 september 2009

Belöning utfäst

Varje morgon denna veckan har det kommit en kompis till någon av våra grannar för att hämta upp denna granne och förmodligen samköra till jobbet. Det är ju i grunden en riktigt bra idé, bra för miljön och man kan ha lite trevligt jobbsnack i bilen.

Nu är det bara så att grannens kompis är en idiot, inte ett litet dumhuvud bara, utan en tvättäkta jävla SUPERIDIOT. När han glider in vid 8-tiden på morgonen så påkallar han grannens uppmärksamhet genom en lång rejäl tutning. Om inte grannen infunnit sig i bilen inom 10 sekunder så tror idioten att han förmodligen inte tutade tillräckligt högt eller länge, varvid processen upprepas med förlängd tutning. Detta pågår med jämna intervaller tills uppsittning i bilen avklarats.

Jag utfäster härmed en belöning på 100 kronor till den som kan ta reda på registeringnummret på tutarn, alternativt bringa honom av daga (100 kronor extra i bonus).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som anstiftan till mord... I fängelset lär de också ha revelj av något slag, så du kommer att känna dig precis som hemma :-)

/Ulfang

Anonym sa...

Själv skulle jag valt att outa mej som Sura Tanten. Man sveper in sej i gammal noppig morgonrock, gärna papiljotter om man hinner, sen går man ut och hytter med näven och hojtar nåt osammanhängande. Funkar varje gång.

/Ramborg