lördag 30 augusti 2008

Gud måste varit full

Människokroppen är en fantastisk skapelse, på gränsen till fulländad. Undantaget är då möjligen varför min magen fungerar som fettmagnet, men det är ju unikt för just min mage.

Däremot finns det ju ett generellt fel på allas våra kroppar, nämligen armhålans funktionalitet. Dess enda uppgift är att alstra svett och skapa obehaglig kroppsodör. För att hjälpa armhålan i sin viktiga funktion så har någon dessutom stoppat dit en kraftig hårväxt. VARFÖR? Är det för att man fryser så fasligt om armhålan? Det är det första dom säger när dom kommer ner från Mount Everest eller K2; "Jo, allt gick bra, men på sista baslägret förfrös Lasse vänstra armhålan och var tvungen att bryta".

Det måste vara samma dag som Gud kläckte idén att vi stoppar massa hår i skithålet också, det är ju också ett vanligt ställe att frysa på. Det är ju jättebra att ha massa hår där som liksom kan samla upp och kladda ihop bajset, ve och fasa om det bara skulle ramla ner i toaletten, eller fastna på pappret.

Bra jobbat hörru, jag skulle gärna få en kommentar från Gud här hur resonemanget gick angående just detta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nej! Gud är god.

Anonym sa...

Som leg sjuksköterska känner jag mig av plikten nödgad att svara på denna enormt viktiga frågeställning. Håret i dina armhålor, likväl som på ädlare platser, fyller flera viktiga funktioner. Genom att bilda en luftspalt mellan din hud och dina kläder så skyddar det bla från de äckliga och illaluktande svampinfektioner som typ varannan tonåring går omkring med i dagens renrakade välfärdssamhälle. Kanske inget stort problem just i armhålan kanske men principen är densamma som på andra ställen. Nu vet du! Varsågod ;-)

Anonym sa...

Frågan är, har gud också illaluktande håriga armhålor eller är det kanske bara ett straff mot oss vanliga dödliga? Börjar man raka sig så blir det ju motsatt effekt, ju mer man rakar ju snabbare och kraftigare blir nästa utväxt... en annan fråga, bajsar gud också?