fredag 18 december 2009

Saab

"Jag paketerade bajs i en påse och försökte sälja det som godis, men ingen ville köpa. Företaget lades ner - Jag är överraskad och besviken!"

"Jag har ett företag, vi har som idé att sälja kottar och tändstickor till barn som leksaker, men ingen köper. Företaget lades ner - Jag är överraskad och besviken!"

"Jag har ett företag, vi har specialicerat oss att operera in folks penisar i deras pannor, men ingen ville ha en penis i pannan. Företaget lades ner - Jag är överraskad och besviken!"

"Jag har ett företag som säljer snorkråkor som en alternativ bromsmedecin mot Ebola och Aids, men ingen blev frisk. Företaget lades ner - Jag är överraskad och besviken!"

"Jag har ett företag som säljer fula skitbilar som bara utvecklingsstörda hel-ljus-feteshister köper, men dom har snart kört ihjäl sig allihopa för att dom är dumma i huvet, så inga vill köpa bilar av oss längre. Företaget lades ner - Jag är överraskad och besviken!"

2 kommentarer:

Elin sa...

ASSÅ JAG DÖÖÖÖR HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA :D:D:D:D:D

Anonym sa...

OMG jag är jätteledsen och besviken! När min nuvarande Saab lämnar in, vad ska jag köra då? Jag har ju ALLTID haft Saab! När Saaben var på verkstan häromveckan (nåt pucko hade bucklat till den på bakre kofångaren) fick jag köra en Annan Bil som hyrbil. Ugh vilken pärs! Jag var så glad när min kära Saab var hemma igen. Och imorse, när det inte var plogat på min parkeringsplats vid jobbet, körde jag bara dödsföraktande rätt igenom drivorna. Och sen hjäpte jag en förare av en Annan Bil loss ur snön. Saaab FTW!
/Ramborg