tisdag 20 november 2007

Pinsamt

Jag tycker det är hemskt när någon placerar en sprängladdning utanför en åklagares hem, men att Beatrice Ask uttalar sig om demokrati är ett hån mot själva ordet. Moderaterna som alltid hånat socialdemokraterna för ett storebrorssamhälle, och därmed förtjänat min röst genom åren. Nu sitter dom där i regeringsposition och fortsätter bygga på det raserade begreppet och göra ett luftslott av hela ideologin.

Vad hände med fri rörlighet i EU tillexempel, som det gjordes reklam för på Moderaternas hemsida ända fram till valdagen - och sedan abrupts togs bort?

"– Det är oerhört allvarligt och en skymf mot demokratin och ett angrepp mot rättssystemet, säger hon till aftonbladet.se." - Jaha, det är ingen skymf att felaktigt kräva in punktskatt från de personer som betalar ens lön när punktskatten redan är betald i en annan medlemsstat? Det är inte fel att ha en myndighet, i det här fallet tullverket, som olagligen beslagtar varor och sedan vägrar lämna tillbaka dem? Dessutom har man en jävig mynighet i form av justitiekanslern som vägrar betala skadestånd när man ovan nämna varor är förstörda?

Här har ni en ny blankröstare, kungen har större rätt att uttala sig än ni korkade politiker, han har i alla fall en åsikt som han kan stå för utan att skämmas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har man ändå bestämt sig för att blankrösta tycker jag man ska ta sig en titt på Direktdemokraterna. Ett direktdemokratiskt parti som fungerar som direktlänk mellan medborgarna och makten, dvs de tycker alltid som du i alla frågor.