fredag 28 maj 2010

Skit i den där overheadapparaten!

Jag läste en gång en Rockystripp om en kille som hade bajsat i någons chokladglass. Det var roligt, jag skrattade massor och tänkte att den klintbergaren var rolig. Nu är det så att jag har en kompis, kompisen är snäll men helt sjuk i huvudet. Tyvärr verkar huvudsjukan vara ärftlig. Det är så att personen i fråga har en systerson som jobbar som flyttgubbe i ett av våra kära grannländer.

Nu till historien, dom ska flytta åt en kund och han blir JÄVLIGT bajsnödig och underrättar sin chef om de uppkomna problemet i form av skitnödigheten. Chefen svarar, förhoppningsvis mest på skämt, ”Skit i overheadapparaten dårå”.

Det är två roliga, eller tragiska, perspektiv på den här historien. Det ena är att den är sann. Det andra är att någon kommer vara jävligt deppig när denne packar upp sin overheadapparat efter flytten.

Edit: Det är 3 tragiska perspektiv, eller kanske 4 till och med. Han tog ett kort, och skickade dessutom kortet vidare... det blir 4.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vet Johan om det här?

/Z

Anonym sa...

Fy FAN! Har precis fått vetskapen om han SKET i handfatet.. i min lägenhet som han hyr i 2a hand.. tur att man sagt upp den och aldrig mer skall tebax till lyan...