lördag 10 januari 2009

Onödiga ting...

Idag kom det något och hälsade på. På stranden fanns det helt plötsligt massa maneter. Maneter lägger jag i samma låda som tillexempel fästingar, helt onödiga varelser som bara har i uppgift att vara utanför det naturliga ekosystemet och väcka obehag hos andra. Inte fan är det någon fisk som vaknar på morgonen och tänker "Mums, nu ska det bli gott med lite manet till frukost".

Det var det några hjältar på stranden som ägnade förmiddagen åt att fånga dessa klumpar av slem med skärmmössor och lade upp dom för en långsam och förhoppningsvis plågsam död i solen, men etersom maneter tyvärr inte känner smärta så var det svårt att gotta sig i denna tortyr speciellt länge.

Det är bara att acceptera, det existerar saker som gud misslyckats med att pussla in som någon vital del i världen... Maneter, fästingar och Mona Sahlin...

Ingen har hittils lyckats gissa vad ringen på bilden i tidigare inlägget är förresten, Larry, läser du inte min blogg längre?

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu går du lite väl långt. Plus - du var INTE en av hjältarna...... *badlusten försvann när det kom maneter* MESKARL man har!
/frun